Skip to main content

Νέα και ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί νέες ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων για τον διαδραστικό και ρομποτικό εξοπλισμό που έχετε παραλάβει ή πρόκειται να παραλάβετε στα σχολεία σας!

Αν είστε εκπαιδευτικός και θέλετε να εξοικειωθείτε με τη χρήση των διαδραστικών οθονών, αλλά δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία, αυτό το σεμινάριο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, το σεμινάριο σας παρέχει την ευκαιρία να μάθετε γρήγορα και αποτελεσματικά πώς να αξιοποιείτε τις διαδραστικές οθόνες στην τάξη σας.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στη σελίδα μας έχουν δημοσιευθεί νέα άρθρα με σενάρια χρήσης που αφορούν τη διδασκαλία μέσω διαδραστικών και ρομποτικών συστημάτων.

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αποστολή των βεβαιώσεων παρακολούθησης των σύγχρονων σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Αύγουστο έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Banner 10131

Αγαπητοί συνεργάτες και εκπαιδευτικοί,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη ενός νέου, εξαιρετικά αποτελεσματικού τρόπου επικοινωνίας και υποστήριξης στο πλαίσιο της δράσης «STEM-Interactive Board Support». Για να διευκολύνουμε την επικοινωνία σας και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για τη χρήση του νέου τεχνολογικού εξοπλισμού στα δημόσια σχολεία, έχουμε θέσει σε λειτουργία τον πενταψήφιο αριθμό 10131.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εκ μέρους όλης της ομάδας του Helpdesk του ΕΠΑΦΟΥ θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχές για μια δημιουργική, γεμάτη έμπνευση και επιτυχία σχολική χρονιά. Η δουλειά σας είναι όχι μόνο σημαντική αλλά και καθοριστική για το μέλλον των παιδιών μας. Με το πάθος, τη γνώση και την αφοσίωσή σας, βοηθάτε να καλλιεργηθούν οι αυριανοί πολίτες, δίνοντάς τους τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του κόσμου.

εικονα με σεμιναριο

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα σεμινάρια Από τον μαυροπίνακα στη Διαδραστική Οθόνη: Καινοτόμες Προσεγγίσεις στην Εκπαίδευση  είναι ξανά διαθέσιμα. Δηλώστε συμμετοχή! Τα σεμινάρια αυτά παρέχουν σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες, απαραίτητες για την αποτελεσματική χρήση των διαδραστικών οθονών.

Άνθρωποι που κρατούν πιστοποιητικά

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αποστολή των βεβαιώσεων παρακολούθησης των σύγχρονων σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Ιούλιο έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Καλο Καλοκαίρι

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Το καλοκαίρι αυτό, ας το κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστό! 🌺✏️ Ενώ απολαμβάνετε τον ήλιο και την ξεκούραση, αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με τα σεμινάριά μας που ξεκινούν ξανά στις 26/8!

Αγαπητοί/ ές εκπαιδευτικοί, 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίξει και να εμπνεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα αναφορικά με τη χρήση του διαδραστικού και του ρομποτικού εξοπλισμού. 

Αγαπητοί/ ες εκπαιδευτικοί,

Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα και να κατανοήσουμε τις διάφορες εκπαιδευτικές σας ανάγκες!

Mozabook Και παιδιά

Εμπλουτίσαμε το υλικό μας με νέες ερωτήσεις για το Mozabook! Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και μάθετε πώς να αξιοποιείτε πλήρως τις δυνατότητες της εφαρμογής. Ακολουθούν μερικές από τις νέες ερωτήσεις που προστέθηκαν:

  1. Τι σημαίνει "τοπικός χρήστης" στο Mozabook;
  2. Πώς δημιουργώ νέο τετράδιο στο Mozabook;

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί νέες ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων για τον διαδραστικό και ρομποτικό εξοπλισμό που έχετε παραλάβει ή πρόκειται να παραλάβετε στα σχολεία σας!

Τα ασύγχρονα σεμινάρια μέσης εξοικείωσης για τις διαδραστικές οθόνες είναι πλέον διαθέσιμα! Μπορείτε να εγγραφείτε και να τα παρακολουθήσετε σε δικό σας χρόνο μέσα από τον ιστότοπό μας στην καρτέλα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ επιλέγοντας τα ασύγχρονα σεμινάρια. Ελπίζουμε να έχετε μια εποικοδομητική εκπαιδευτική εμπειρία!

Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του STEM IB Support αποκτούν όλο και περισσότερα μέλη! Γινόμαστε μια όλο και μεγαλύτερη παρέα!

Βεβαίωση Παρακολούθησης illustration

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αποστολή των βεβαιώσεων παρακολούθησης για τα σύγχρονα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Μάιο έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Πίνακας που γράφει Knowledge is power

Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα μας έχουν αναρτηθεί τέσσερα νέα άρθρα που αφορούν καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις. Αυτά τα άρθρα επικεντρώνονται σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους που μπορούν να ενισχύσουν την εμπειρία μάθησης και να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τους τίτλους και μια σύντομη περιγραφή των άρθρων:

TPBot

Η ομάδα του STEM IB SUPPORT ανακοινώνει την ανανέωση της διαθεσιμότητας των δωρεάν σεμιναρίων για τη χρήση και αξιοποίηση των ρομποτικών κιτ! Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς της Δημόσιας Εκπαίδευσης και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε βαθμίδας.